Prospekt - finn.no

Vi har flere prospekt i samarbeid med grunneiere i ulike deler av Norge. I disse områdene har vi tilgang til en eller flere tomter, som kan tilpasses din hyttedrøm. Disse hyttene vil bli bygget ved hjelp av lokale samarbeidspartnere som yter den servicen du fortjener! 

 

Utgangspunkt Oslo

Norges største by og vår vakre hovedstad. Trysil har i mange år vært et populært område, for mange som er bosatt i Oslo-området. Trysil er et fantastisk område for alle som ønsker et aktivt friluftsliv. I Ljørdalen kan vi tilby utrolige hyttetomter, med fantastiske turmuligheter, sommer som vinter. Sykling, langrenn, alpin, jakt, fisking - alt du drømmer om og kort vei til Sverige.

Se vårt prospekt på vår hyttemodell Ilbogen i Ljørdalen. Vi har også lagt ut prospekt på vår modell Orkla 2 i Ljørdalen. I Trysil har vi satt opp hundrevis av hytter helt siden vår oppstart i 1956.

Ønsker du noe nærmere Oslo, kan Rena være et flott område med noen av de samme kvalitetene som som Trysil. Alpinanlegg, langrenn, golf, fiske og flotte turmuligheter. Vi har tomter i området. Se vårt på prospekt på Orkla 2 på Rena

Utgangspunkt Trondheim

Sett deg i bilen og kjør til hytta. Ønsker du nærheten til alpinanlegg eller langrenn? Fisking? Med utgangspunkt Trondheim, kan vi hjelpe deg med attraktive hyttetomter, i populære felt, sentralt plassert i nærheten til Trondheim. Rennebu kan tilby alt av aktivt friluftsliv og litt til. Kort reisevei fra Trondheim, samt kort avstand til kanskje Norges råeste alpinanlegg på Oppdal, gjør at dette fremstår som et paradis i Midt-Norge. Langrenn, sykling, alpin, turer - dette området kan tilby ALT! I løpet av 2014 ferdigstilles også asfalterte rulleskiløyper. Nerskogen er et turparadis for hele familien med utrolige skiløyper og flott, familievennlig alpinanlegg, Nerskogen skisenter.

Vi kan tilby hyttetomter i Mjuken hyttegrend og Nylykkja hyttefelt på Berkåk.

Se våre prospekt på Brattskarven i Mjuken hyttegrend - et fantastisk hyttefelt med alle muligheter og Minilla i Nylykkja hyttefelt - med flott turterreng.

På Nerskogen kan vi tilby fantastiske hyttetomter sammen med Ånegga hyttegrend og Granslettet hyttefelt. Se vår modell Hegg 4 i vårt prospekt i Ånegga hyttegrend, nydelig beliggenhet med flott utsikt over Granasjøen og fjellene rundt.

Vil du nærmere Oppdal? Åsen hyttegrend i Gisnadalen har flotte tomter, i familievennlig område. I dette området har vi lagt ut prospekt på vår modell Orkla 2

På Oppdal har vi prospekt på vår modell Kongsvarden.

Ønsker du i stedet hytte i et område med tilgang til sjø og fjell, kan Søvasslia hyttegrend Orkdal/Hemne tilby hyttetomter i flott turområde, med nærhet til langrenn, alpinanlegg og rike fiskemuligheter. Også her har vi prosjektert vår populære hyttemodell Orkla 2. Flere hytter er under oppføring, eller er allerede oppført. Se vårt prospekt på finn.no.

 

Med utgangspunkt Bergen

Blesterflået hyttegrend ligger i Sysendalen - Eidfjord kommune. Hyttetomtene, som er sørvestvendte har en utrolig panoramautsikt som må oppleves. Elva Bjoreieo renner i forkant av feltet. Hardanger-broen som ble ferdigstilt i i 2013, forkorter reisetiden fra Bergen og gjør tilkomsten fergefri.

Hyttene tilbys av vår samarbeidspartner Sandehytter Vest AS. 
Se prospektet på vår modell Eine 3