Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Sande Hus og Hytter AS samler inn, og bruker personopplysninger om deg. I vår personvernerklæring finner du mer informasjon om behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Denne personvernerklæringen gjelder nettstedet for Sande Hus og Hytter, og beskriver hvordan og hvilke data vi lagrer fra våre besøkende på nettsiden.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Sande Hus og Hytter AS, Postmyrveien 15, 7391 Rennebu, ved daglig leder Ole-Arthur Juveli, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Hva er formålet?

Vi bruker verktøy for innsamling av data på nettsiden vår.

Sande Hus og Hytter AS behandler personopplysninger på grunnlag av samtykke fra deg. Ditt samtykke er nødvendig for bruk av våre og tredjeparts produkter og tjenester. Samtykket omfatter ikke behandling av personopplysninger utover de formål som fremgår av samtykket og denne personvernerklæringen. Dersom registrerte personopplysninger skal benyttes for andre formål enn det som dekkes av samtykket, vil du bli kontaktet.

Vi behandler også personopplysninger uten at det er gitt samtykke i den grad dette er nødvendig for å oppfylle en avtale eller forpliktelse overfor deg.

Vi har personlige data liggende lagret hos oss, og tilgangen våre ansatte har til disse opplysningene er kontrollert via hvilke arbeidsoppgaver de har.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt. Personvernet tar utgangspunkt i grunnleggende personvernprinsipper, slik de er beskrevet i Personvernforordningen (GDPR).

Hva er det rettslige grunnlaget

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Vi bruker e-post adressen vi har registrert for utsendelse av tilbud og kommunikasjon med deg dersom det er nødvendig for opprettholdelse av tjenesteleveranse.

Vi registrerer generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics. Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Sande Hus og Hytter AS. Du som person rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Send oss en epost dersom du ønsker dette, post@sande-hytter.no

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Sande Hus og Hytter AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Sande Hus og Hytter AS.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Underleverandører

Google Analytics

Sande Hus og Hytter benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som brukes til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet.

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Vi lagrer denne informasjonen:

  • Hvilken nettleser som brukes
  • Hvilke sider som besøkes
  • Hvor lenge brukeren er på nettsiden
  • Hvilken nettside brukeren kom fra

Google Tag Manager  

Vi benytter Google Tag Manager for å kunne samle og administrere ulike publiserte kodenutter (tags) på sande-hytter.no. Taggene er eksempelvis for konverteringssporing og markedsføring, samt forbedret brukeropplevelse av nettsiden.

Google Ads 

AdWords (Google Ads) er Googles annonsesystem. Med Google Ads kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester i Googles søkemotor. Annonsene vises som en sponset lenke i høyremargen eller toppen av søkeresultatet på Google. Annonser som er vurdert som spesielt relevante, kan også vises i en ramme over søkeresultatet.

Informasjonskapselen brukes av AdWords til å nå tidligere besøkende på nettstedet basert på deres bruksmønster på nettsiden.   

Les mer om hvordan Google AdWords bruker informasjonskapsler i forbindelse med markedsføring her

Facebook Pixel

Vi samler informasjon på nettsiden som vi bruker til remarketing og annonsering gjennom Facebook. Dette er for å gi brukerne mer relevante annonser basert på hva slags innhold man har vist interesse for på sande-hytter.no. Annonsene vises i Meta-universets plattformer Facebook og Instagram (eid av Facebook).  

Les mer om hvordan Facebook samler inn og håndterer data her

WPForms i WordPress

Vi benytter en tredjepartsutvidelse gjennom nettstedsleverandøren vår WordPress, WPForms, slik at du kan bestille katalogen vår gjennom et bestillingsskjema.

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Adresse
  • Postnummer
  • Poststed

Informasjonen benyttes for utsendelse av katalog til bestiller, samt til å komme i kontakt med bestilleren via telefon eller epost.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

All informasjon vedr. trafikk på vårt nettsted som samles inn, ligger lagret i Google Analytics. Vi gjør ingen lokal lagring av dine data. Vi lager derimot rapporter på gjennomsnittstrafikk o.l. Bruker- og hendelsesdata slettes etter 26 måneder.

Vi oppbevarer personvernsopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle målsetningene som står oppført i denne personvernserklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Sande Hus og Hytter AS er registrert i Norge, og domenenavnet er registrert i Norge. Vi følger norsk lov og forholder oss til Forbrukertilsynet. Dataene lagres i Norge via et norsk webhotell.

Hvordan sikres opplysningene?

Kun personer med behov for å analysere trender og gjennomsnitt på nettsiden vår har brukertilgang til opplysningene i Google Analytics.

Kontaktinformasjon

For spørsmål angående behandling av dine personopplysninger eller for andre henvendelser, kan Sande Hus og Hytter AS kontaktes på e-post: post@sande-hytter.no

Behandlingsansvarlig

Ole-Arthur Juveli
oaj@sande-hytter.no

Bestill katalog